خرما
درد کمر - درد مفاصل - سنگ مثانه - سرطان - تقویت کننده اعمال فکری – پروستات - کلیه – دیابت- چاقی- تقویت مو و ناخن - تقویت قوه بینایی - رفع خارش - شب کوری - بوی بد بدهان – رماتیسم -سرفه - آسم - برونشیت- کمبود نطفه - ناتوانی جنسی – حافظه - فشار خون - کم خونی و...
خرما میوه ای است بهشتی وبسیارمقوی ، که موادمعدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز وویتامین های A ،BوE را داراست .
تحقیقات درباره ی خرمانشان داده که این میوه ی بهشتی می تواند پیش گیری بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون، معده وغیره را درپی داشته باشد .
یکی از خواص خرما ملین بودن آن است. البته اگر ۶تا۷ عددخرما را در۲لیوان آب جوش خیس کرده وصبح وشب آن را به صورت گرم بنوشید ویامقداری خرما میل کنید وبلافاصله یک تا دولیوان آب گرم روی آن بنوشید .
خاصیت دیگر خرما ، خنثی کردن اسید اضافی معده است ، وازآن جا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن ودل درد می شود ، بنابراین هروقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده کنید ، بدین طریق که ۲ تا ۳ عددخرمای تازه وله شده را درآب جوش بیندازید بعد آن را هم زده وبنوشید .
خرما رابه عنوان میوه نیز می توانیدمصرف کنید .هم چنین حتما برای خواب راحت تر وآرامش بیش تر شام خود را درحدود ساعت ۷ بعدازظهر خورده وقبل از خواب یک عددخرما ویک لیوان شیر گرم میل کنید .
خرما برای افراد سالمند وبچه ها بسیار مفید است . سعی کنیدبه جای قند وشکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید ویا درطباخی ازآن استفاده بیش تری ببرید . ورزش کاران به علت فعالیت زیاد ، به طورحتم باید از عصرانه ای مقوی که باخرما باشد استفاده کنند.
برای مثال خرما وشیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه ، یک قاشق پودرنارگیل ویک قاشق آناناس خردشده ، درمخلوط کن ریخته ومعجون فراهم آمده را میل فرمایید .
1. طبع خرما گرم و خشک است.
2. برای رفع خشونت و نرم کردن سینه 50 گرم خرما در 1000 گرم آب جوشانده صاف نموده روزی 2 تا 3 استکان بخورید. البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است.
3. برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید.
4. کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند می توانند از شربت خرما که در شماره 2 آمده است استفاده کنند.
5. اگر خرما با شنبلیله خورده شود جهت سنگ مثانه مفید است.
6. برای تقویت نیروی جنسی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید. البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست.
7. کسانی که میخواهند سنگ مثانهشان خرد شود از دمکردة آن استفاده کنند (دم کرده هسته خرما) و دم کردة آن بسیار قابض است و کسانی که یبوست دارند سعی کنند در هنگام استفاده از دم کردة خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند.
8. به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز باعث رشد است.
9. فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلولهای عصبی می شود.
10. برای کمبود آهن بسیار مفید است.
11. از ابتلاء به سرطان مصون نگاه می دارد.
12. منیزیم و فسفری که در خرما وجود دارد تقویت کننده اعمال فکری است.
13. چون منیزیم مغز در افراد پیر رفته رفته کم میشود به همین علت سالمندان در برنامه خود باید خرما را بگنجانند.
14. منیزیم برای حفظ سلامتی پروستات و کلیه لازم است. میدانیم که در هر 100 گرم خرما حدود 63 میلیگرم منیزیم وجود دارد در نتیجه خوردن خرما هرگز فراموش نشود.
15. کسانی که دیابت دارند میتوانند به جای قند از خرما استفاده کنند. زیرا منیزیم که در این میوه وجود دارد کار کلیه و لوزالمعده را آسان میکند.
16. کسانی که می خواهند چاق شوند از رطب با بادام استفاده کنند (رطب خرمای تازه است).
17. خرما به خاطر داشتن ویتامین A باعث تقویت مو و ناخن، تقویت قوه بینایی و رشد اندامها در اطفال و نوجوانان میشود.
18. سوزانده خرما بصورت سورمه برای تقویت و رویاندن مژه و رفع خارش چشم مفید است.
19. به خاطر وجود ویتامینهای B در خرما برای نمو جنین ، سوخت و ساز مواد پروتئینی و جذب قندها و بیماریهای قلبی و عروقی کبد یک میوه بسیار مؤثر است.
20. کسانی که شب کوری دارند روزانه خرما بخورند.
21. خرما از پوسیدگی و کرم خوردگی دندان جلوگیری میکند به شرط آنکه بعد از خوردن خرما چند برگ تلخون بجویم.
22. خرما بوی بد بدهان را از بین میبرد.
23. کسانی که رماتیسم دارند از شربت خرما استفاده کنند.
24. شیرگرم همراه خرما برای بیماریهای ریوی، سرفه، آسم و برونشیت نافع است.
25. اگر چنانچه گرم مزاجان خرما استفاده نموده بهتر است که یک ساعت بعد از آن از کاهو و سکنجبین استفاده کنند.
26. مسواک کردن با گرد سوخته خرما باعث درخشندگی دندان میشود.
27. خوردن خرما صبح ناشتا باعث از بین رفتن کرمها میشود.
28. کسانی که میخواهند چاق شوند صبحانه گردو یک عدد + خرما 7 عدد و یک لیمو شیرین استفاده کنند.
29. کسانی که کمبود نطفه دارند به عنوان صبحانه از خرمای پخته استفاده کنند.
30. گرد خرما ناتوانی جنسی را از بین میبرد.
31. برای کسانی که میخواهند حافظه خوبی داشته باشند صبحانه همراه غذا خرما میل کنند.
32. بهترین غذای زمستان خرما است چون انواع املاح معدنی را دارد و انرژی کافی به بدن میرساند.
33. کسانی که فشار خون دارند خرما کمتر مصرف کنند.
34. یک غذای خوب برای کسانی که ضعیف شدهاند و کم خون هستند بادام زمینی همراه خرما و شیر استفاده شود.
شیرهی خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود. شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
فواید شیره خرما:
1- شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می باشد.
2- شیره انجیر، از بین برنده زگیل می باشد.
شیره انگور از نظر میزان مواد مغذی تا حدودی با انگور تازه برابری می کند. البته در زمان تغلیظ مقداری از ویتامین های حساس به حرارت شیره تخریب می شود. این شهد لذیذ حاوی ویتامین های A،B،C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است.
در مقایسه با انگور کالری فوق العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می کند. این شیره برخلاف گفته برخی تولیدکنندگان، رژیمی نیست و برای افراد چاق و دیابتی منع مصرف دارد.
کودکان و نوجوانان در حال رشد، افرادی که در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند یا کسانی که بسیار لاغرند و ضعف عمومی دارند می توانند از این شهد استفاده کنند.
شیره ی انگور ملین است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
شیره انگور خواص فراوانی دارد که می توان ویتامین آ ، ب ، ث و املاحی
چون آهن، منیزیم و فسفر را نام برد. برای خرید شیره انگور سیاه مرغوب ما را به
خاطر بسپارید.
شیره انگور از نظر میزان مواد مغذی تا حدودی با انگور تازه برابری میکند،
البته در زمان تغلیظ مقداری از ویتامینهای حساس به حرارت شیره تخریب میشود، این
شهد لذیذ بسیار مقوی است. در مقایسه با انگور کالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف
مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران میکند، این شیره برخلاف گفته برخی
تولیدکنندگان، رژیمی نیست و برای افراد چاق و دیابتی منع مصرف دارد
خواص درمانی توت
قند موجود در توت سفید برای کسانی که مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد. به همین علت به آنها توصیه میشود به جای قند، چای را با توت خشک بخورند.
این میوه خوشمزه دارای آنتیاکسیدانی به نام آنتوسیانید است. آنتیاکسیدان موجود در این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که یکی از آنها کاهش میزان کلسترول بد خون و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است.
نقش دیگر آنتیاکسیدانها پیشگیری از سرطان است، به همین دلیل مصرف توت برای پیشگیری از سرطان توصیه میشود.توت سفید حاوی فیبر فراوانی است، به همین دلیل ملین خوبی است.
توت در سهل کردن جریان ادرار نیز نقش دارد.
مصرف این میوه وزن را کاهش میدهد. طبق یافتههای پژوهشگران فیبرهای نامحلول موجود در توت کالری جذب شده در بدن را کاسته و موجب کاهش وزن میشود.
توت حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و آهن است، از این رو مصرف آن برای کسانی که کمخونی دارند توصیه میشود.
جوشانده پوست خشک شاخههای جوان و تازه درخت این میوه، ملین و روانکننده مزاج است.
توت به علت داشتن انواع ویتامینهای گروه B در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب و هیجان موثر است.
ویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخنها و تقویت چشم میشود.
.
چای سبز و خواص آن
خواص چای سبز
چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی ۲۱۰۰ متر از سطح دریا نیز رشد نماید. چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی ۲۱۰۰ متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را میتوان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد میکنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها میروید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول میکشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده میشوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت میگیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفتهها طول میکشد.
فواید چای
حدود ۳۰٪ از وزن برگ چای سبز از فلانویید تشکیل شده است که برای سلامتی بسیار مفید میباشد.محققان مشاهده نموده اند که فواید چای سبز برای سلامتی بستگی به میزان مصرف آن دارد که بیشترین مصرف آن در کشورهای آسیایی حدود ۳ فنجان در روز است. ( که حدود ۲۴۰ ـ ۳۲۰ میلی گرم از پولی فنول بدن را تهیه مینماید.)
در افرادی که بصورت روزانه چای سبز مصرف مینمایند احتمال ابتلاء به انواع بیماریها اعم از بیماریهای باکتریایی و یا عفونتهای سخت و همچنین بیماریهایی نظیر سرطان، سکته، بیماریهای قلبی ـ عروقی و بیماریهای استخوانی را کاهش میدهد.
یکی دیگر از فواید مصرف چای سبز، کاهش مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری مخصوصاً بیماری قلبی ـ عروقی میباشد. در مطالعهای که در سال ۲۰۰۶ صورت گرفت محققان دریافتند که چای از هر نوع نوشیدنی دیگر حتی آب خالص ، برای سلامتی مفیدتر است زیرا چای نه تنها بخوبی آب خالص ، بدن را هیدراته(آب رسانی) می کند بلکه منبعی غنی از پلی هنولز میباشد که از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
در سال ۱۹۹۴ در ژاپن تحقیقی بر روی ۴۰٫۵۳۰ فرد در سنین بین ۴۰ تا ۷۹ سال انجام گرفت که به مدت ۱۱ سال به طول انجامید. در این گروه انتخاب شده ۸۰٪ از افراد روزانه حدود ۳ فنجان از چای سبز مصرف مینمودند. در این تحقیق مشاهده گردید که در افرادی که ۵ فنجان در روز چای سبز مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که ۱ فنجان چای مینوشیدند احتمال مرگ به دلیل هر بیماری خصوصاً بوسیله بیماریهای قلبی ـ عروقی بسیار کمتر بود حتی این آمار نشان داد که تاثیر چای سبز بر روی زنان بیشتر از مردان میباشد.
فواید چای سبز
در زنان |
در مردان |
۲۳٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری |
۱۲٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری |
۳۱٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی |
۲۲٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی |
۶۲٪ کاهش مرگ بدلیل سکته |
۴۲٪ کاهش مرگ بدلیل سکته |
همچنین در مطالعهای که بر روی زنانی که از چای سبز مصرف میکردند و کسانیکه مصرف نمیکردند صورت گرفت مشاهده شد که ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنانی که چای سبز مصرف مینمودند ۲۲٪ کمتر از افراد دیگر است.
جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها
در ژاپن طی مطالعاتی جداگانه بر روی چای سبز به این نتیجه رسیدند که افرادی که ۵ فنجان و یا بیشتر از ۵ فنجان در روز چای سبز مینوشند ۱۶٪ احتمال ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها در آنها کمتر است. میزان وجود رادیکالهای آزاد در رگها، کلید ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی میباشد. آخرین تحقیقات نشان دادهاند که کتچینهای موجود در چای سبز مانع از درگیر شدن آنزیمها در تولید رادیکالهای آزاد موجود در رگها میگردد.
مشاهده شده است که چای سبز بوسیله کاهش کلسترول بد(LDL)، تری گلیسیرید،لیپید پروکسایدLipid Proxides ( رادیکالهای آزادی که باعث تخریب کلسترول بد و چربیها میشود) و فیبرینوژن( پروتئینی که در خون وجود دارد و باعث لخته شدن خون میشود) ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها را کاهش میدهد و باعث میشود میزان کلسترول خوب بیشتر از کلسترول بد در بدن باشد.
تاثیر چای سبز روی افراد مبتلاء به تری گلیسیرید
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید میباشد. آزمایشات نشان دادهاند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس میشود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح میشود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری میشود بسیار آهسته صورت میگیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصههای بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن ۲ فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید میباشد.
رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن
کتچینهای موجود در چای سبز بوسیله جلوگیری کردن از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع از ایجاد لختگی در خون میشود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا ۶ بوجود آمده اند و در گوشت و سبزیجات روغنی غیر قابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت میشوند.
به حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب
طبق بررسی های انجام شده، چای سبز نه تنها تعداد سلولهای مرده قلب و مغز را بعد از حمله قلبی و یا سکته مغزی کاهش میدهد بلکه بوسیله (EGCG) که بنظر میرسد عامل اصلی در ایجاد سلامتی میباشد در تسریع بهبودی بعد از سکته و حمله قلبی کمک مینماید.
خواص چای سبز
در بررسیهایی که توسط محققین صورت گرفته است مشاهده شده است که چای سبز علاوه بر داشتن خواصی که قسمت قبل گفته شد فواید دیگری نیز دارد.
کاهش فشار خون و جلوگیری از ابتلاء به آن
تحقیقی که در سال ۲۰۰۴ در مجله پزشکی Archives of international Medicine چاپ شده حاکی از آن است که چای سبز از پیشرفت سرطان و گرفتگی رگها جلوگیری میکند.
دلیل به وجود آمدن هر دو بیماری رشد غیر طبیعی سلولهای بدن است .در گرفتگی رگها، سلولها ضخیمتر شده، حالت ارتجاعی خود را از دست میدهند و مانع از جریان یافتن راحت خون در رگها میگردند.
در سرطان، تقسیم سلولی که به صورت طبیعی انجام میگردد، ناگهان مختل شده و تقسیم سلولها از کنترل خارج میگردد. در این مورد چای سبز میتواند از تکثیر بیش از اندازه سلولها جلوگیری نماید.
کتچینهایی که در برگ جای سبز وجود دارد، اولین ایستگاه واسطهای را که از طریق آن دستور رشد غیر طبیعی به سلولها فر ستاده میشود، از بین میبرد و از روند بیماریهایی که به واسطه رشد غیر طبیعی سلولها ایجاد میشود، جلوگیری و یا ممانعت میکند.
حفاظت در مقابل انواع سرطان
چای سبز ار ابتلاء به بیماریهای ذیل جلوگیری میکند:
سرطان پروستات
سرطان سینه
سرطان تخمدان
تومور مغزی در کودکان
سرطان کیسه صفرا ومجاری صفراوی
سرطان روده بزرگ
سرطان ریه
سرطان مثانه
چگونه چای سبز از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند؟
وجود کتچین در چای سبز حدوداً پنج برابر بیشتر از چای سیاه میباشد ، این ماده آنزیم دیهیدروفولات (DHFR) را که سلولهای سرطانی برای رشد به آنها نیاز دارند، کاهش میدهد و دارویی بسیار مفید برای جلوگیری از سرطان به شمار میآید.
چای سبز و دیابت نوع ۲
مطالعاتی که بر روی چای سبز انجام شده، نشان داده است که مصرف چای سبز همچنین از ابتلاء به دیابت نوع ۲ جلوگیری مینماید.
مصرف چای سبز میزان حساسیت به انسولین در دیابت نوع ۲ را نیز بیشتر میکند. مطالعات جدید نشان دادهاند که چای سبز در افراد مبتلا به دیابت حساسیت انسولین و تحمل گلوکز را بهبود میبخشد.
در یکی از آزمایشاتی که بر روی موشهای دیابتی انجام گرفت نتایج جالبی به دست آمده است؛ بعد از مصرف چای سبز به مدت ۱۲ هفته؛ میزان گلوکز، انسولین، تری گلیسیرید و اسیدهای چرب آزاد در خون موشها کاهش یافت و توانایی آنها در جذب انسولین افزایش پیدا کرد.
در مطالعات دیگری که به مدت ۱۲ هفته انجام گرفت موشهای دیابتی به سه گروه تقسیم شدند، گروه اول از غذای مخصوص موشها و آب تغذیه میکردند(گروه کنترل شده)، گروه دوم از مواد حاوی فروکتوز بالا (نوعی قند موجود در مواد) و آب تغذیه میکردند(گروه فروکتوز) و رژیم گروه سوم موادی حاوی فروکتوز و چای سبز بود(گروه چای سبز)
در پایان تحقیقات، درگروه دوم، قند خون، انسولین و فشار خون بالا مشاهده گردید، در حالیکه در گروهی که همراه با فروکتوز چای سبز مصرف کرده بودند، هر سه مورد بالا در حد کنترل شدهای باقی مانده بود.
موارد دیگری که مصرف چای سبز برای آنها مفید است عبارتند از:
بیماریهای کلیوی
افزایش استحکام استخوان
تسریع در کاهش چربی
افزایش تحمل در ورزش وفعالیتهای بدنی
بیماریهای استخوانی و بیماریهای مربوط دهان و دندان
بیماری آلزایمر و پارکینسون
آنفولانزا
مواد غذایی آرمان مفتخر است با قسمتی از محصولات شرکت آتیه سازان برگ خزر واقع در استان مازندران : زیتون پرورده - رب انار - رب زرشک - دلال ماست ( سبزی ماست ) - دلال ماهی ( ماهی شکم پر و سبزی مرغ ترش ) - زالک ( ترشی بادمجان ) این محصولات در بسته بندی های مختلف قابل عرضه در فروشگاه های بزرگ ، سوپر مارکتها ، رستورانها ، تالارها ، هتلها و ... می باشد. لازم بذکر است محصولات فوق کاملا طبیعی بوده و بدون هیچ گونه مواد افزودنی و ناخالصی می باشد. جهت تماس با مسئول فروش واحدمالی تماس حاصل فرمایید یا رزومه کاری خود شامل امکانات پخش و سایر موارد را به آدرس پست الکترونیکی ذیل ارسال نمایید roozbehs42@yahoo.com
ویا به شماره همراه 09150542014 پیغام خودرا گذاشته تا همکاران با شما تماس حاصل نمایند