ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

اشپل ماهی - آساک دلان asakdelan
X
تبلیغات
رایتل
آساک دلان asakdelan
سازنده دستگاههای خردکن چند کاره -گندم وذرت غلات -چوب -کاه کلش و غیره
صفحه نخست         نسخه موبایل         عناوین مطالب         تماس با ما          طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


با سلام بعد از بازنشستگی تصمیم گرفتم شغل خاصی را در شهرم ایجاد کنم سوغات و سایر محصولات شهرهای مختلف گلستان ومازندران را شناسایی و ایجاد شغل نمودم واولین عرضه کننده محصولات لبنی شتر و گاو میش و سه شیره .چهار شیره .شیره انگور وسایر محصولات محلی را دارا میباشم شماره تماس:09155812014شماره وکانال ارتباطی 09150542014 https://telegram.me/joinchat/CD747T1ZE8Djlc_BPb0DaA عرضه کننده معجون سه شیره وچهارشیره وانواع شیره توت خرما ازگیل انجیر وشیره انگور قوچان ،شهروندان شهرستانی قوچان بازار عشق آباد ،بین حافظ وخیا م مواد غدایی آرمان مازندان سید مهدی سعیدی مقدم تلفن تماس09155812014
نویسندگان

اشپل ماهی بخوریم یا نه؟

اشپل یا تخم ماهی

اشپل همان تخم‌ ماهی است که قبل از تخم‌ریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف می‌کنند.

 

حتما موقع پاک کردن شکم ماهی سفید، تعداد زیادی از تخم های آن را دیده اید و شک داشته‌اید که آنها را نگه دارید یا دور بریزید.

 

فکر می‌کنید این مواد غذایی ارزش تغذیه‌ای دارند یا زیان‌‌بارند؟

 

در کل، اشپل یکی از مخلفات غذایی است که ارزش غذایی بالایی دارد و معمولا آن را با چلوکباب، زیتون‌پرورده، باقالی و مغز گردو میل می‌کنند و حتی بعضی‌ها با آن، کوکو تهیه می‌کنند.

 

این ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق‌ غذاخوری آن معادل یک واحد گوشت محسوب می‌شود. پس نباید در مصرف‌اش زیاده‌روی کرد، چون کالری فراوانی را در یک وعده به مصرف‌کننده می‌رساند.

 

خوشبختانه اشپل ماهی،‌ آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه نیست و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی ‌ها جای می‌گیرند.

 

من توصیه می‌کنم اشپل ماهی را با روغن خودش تفت بدهید، به شکلی که قابل خوردن باشد یا با کمی آب‌لیموی تازه آب‌پز کنید تا به این ترتیب، از روغن‌های خوراکی دیگر کمتر برای سرخ‌کردن‌اش استفاده کنید، زیرا به اندازه کافی انرژی دارد.

 

در ضمن، مصرف این ماده غذایی به تمامی افراد، جز آنهایی که نسبت به ماهی و فرآورده‌هایش حساسیت دارند، توصیه می‌شود. البته باز هم تکرار می‌کنم که باید در خوردن آن حد اعتدال را رعایت کرد.

          
شنبه 1 فروردین‌ماه سال 1394 :: 01:27

مترجم سایت