عرضه کننده سه شیره وچهار شیره
مواد غذایی آرمان مفتخر است سه شیره
وچهار شیره را در اسرع وقت درب مغازه تحویل نماید
بر اساس ذائقه منطقه و استان اعلام می نماید و یکنواختی محصول را تضمین خواهد نمود.
خراسان رضوی –قوچان –خیابان امام
خمینی بین7و9بین حافظ وخیام جنب تاکسی تلفنی رضا
(مواد غذایی آرمان مازندران )
شماره های تماس09155812014سید مهدی سعیدی مقدم
سه شیره و چهار شیره فراورده ای قدیمی،سنتی و اصیل است. ترکیبات مختلفی از شیره انگور محلی وشیره توت و شیره خرما وشیره انجیر است.این محصول بعلت داشتن ویتامین و برای سلامتی سیستم گوارشی بدن انسان بسیار موثر است،به همین دلیل باعث شادابی و طراوت بدن انسان می گردد. و تاثیر ان اثبات شده است.
لازم بتوضیح است که خواص و ویتامینهای موجود رو به عرض برسانم
شیرهها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب میگردند. از جمله این شیرهها، شیره خرما میباشد.
شیرهی خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود. شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
رای رفع ضعف بدن، انگور و شیره آن را بخورید
انگور دارای ویتامینهای A،B،C،D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس است، همچنین دارای مقدار زیادی تانن است انگور دارای 79 درصد آب، 14 درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعهای از عناصر و ترکیبات سودمند است
توت به علت داشتن انواع ویتامینهای گروه B در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب و هیجان موثر ویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخنها و تقویت چشم میشود.
فواید شیره انجیر
1- شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می باشد.
2- شیره انجیر، از بین برنده زگیل می باشد.
خواص میوه وشیره ازگیل
میوه مؤثر در تقویت خون بدن ،ازگیل،
میوه درختی است که در اواخر پاییز و اوایل زمستان می رسد.گل های درخت ازگیل، سفید
و میوهآن شبیه زالزالک است، با این تفاوت که میوه ازگیل درشت تر و قهوه ای رنگ و
طعمش شیرین و کمی گس است. هسته آن را می کارند و درخت ازگیل را به درخت گلابی نیز
پیوند می زنند.
قسمت های مورد استفاده درخت ازگیل،
برگ و میوه آن است. اسم فارسی ازگیل «اردف» و «گیل»بوده است.
میوه مؤثر در تقویت خون بدن
ازگیل، میوه درختی است که در اواخر
پاییز و اوایل زمستان می رسد.گل های درخت ازگیل، سفید و میوهآن شبیه زالزالک است،
با این تفاوت که میوه ازگیل درشت تر و قهوه ای رنگ و طعمش شیرین و کمی گس است.
هسته آن را می کارند و درخت ازگیل را به درخت گلابی نیز پیوند می زنند. قسمت های
مورد استفاده درخت ازگیل، برگ و میوه آن است. اسم فارسی ازگیل «اردف» و «گیل»بوده
است.
خواص ازگیل :
ازگیل سرشار از ویتامین های «ب» و «ث»
و قند، تانن و سلولز و اسید سیتریک است.
ازگیل دارای مقدار زیادی هیدرات کربن است که مولی انرژی است .
ازگیل دارای ماده ای به نام تانن است که بهترین دارو برای درمان عفونت های روده بزرگ است.
ازگیل در تقویت خون بدن مؤثراست.
ویتامین «ب» ازگیل، اعصاب را تقویت می کند و از نظر تغذیه اهمیت دارد.
ازگیل را به صورت خام به عنوان میوه لذیذ، مطبوع و تقویت کننده مصرف می کنند و از آن شربت و کنسرو ازگیل تهیه می کنند.
مصرف ازگیل خام یا کنسرو ازگیل در معالجه اسهال ساده اثر قطعی دارد.
خورن ازگیل خام و خصوصاً نارس آن که تانن بیشتری دارد در معالجه خونریزی های داخلی مانند:بواسیر، خونریزی رحمی و غیره اثر شفا بخش دارد.
ازگیل در معلجه ورم روده به کار می رود، به این منظور باید 230 گرم ازگیل رسیده را پس از جدا کردن پوست و دانه، در کمی شیر حل نموده و مصرف نمود.
در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است.
ازگیل قبض کننده روده ها است. ازگیل کار روده ها را تنظیم می کند. ازگیل ادرار آوراست.
ازگیل دارای اسید مالیک، تانن، اسید سیتریک و اسید تاتاریک است و از نظر غذایی شبیه «به»است.
ازگیل میوه ای بسیار مقوی است زیرا قدرت اُسمزی خون را بالا می برد.
ازگیل به علت داشتن املاح سیتریک، رمالیکو تاتاریک، ترشی خون را از بین می برد.
ازگیل مواد معدی را مرتب می کند و برای اسهال بسیار مفید است.
میوه تازه و رسیده ازگیل یا کنسرو آن برای درمان اختلاق قاعدگی خانم ها کاملاً مفید است.
جوشانیده نیم گرم برگ ازگیل، سالک را درمان می کند.
جوشانده برگ ازگیل به صورت بالا،پوست
های ظریف را تقویت میکند و برفک را معالجه می نماید.
غرغره کردن با جوشانده برگ ازگیل،
آبسه دهان و گلو را درمان می کند. اگر هر روز سه بار با جوشانده برگ ازگیل غرغره
شود، آنژین را معالجه می نماید