آساک دلان asakdelan

سازنده دستگاههای خردکن چند کاره -گندم وذرت غلات -چوب -کاه کلش و غیره

آساک دلان asakdelan

سازنده دستگاههای خردکن چند کاره -گندم وذرت غلات -چوب -کاه کلش و غیره

عرضه دلال ماست مخصوص شهروندان خراسانی

عرضه دلال ماست مخصوص شهروندان خراسانی


عرضه دلال ماست برای شهروندان خراسانی

مواد غذایی آرمان مازندران آمادگی خود را برای عرضه دلال ماست  بر اساس ذائقه منطقه و استان  اعلام می نماید و تمام سعی رادر یکنواختی محصول تضمین خواهیم نمود.

خراسان رضوی –قوچان –خیابان امام خمینی(بازار عشق آباد) بین حافظ وخیام روبروی نانوایی سنگک برغمدی

مواد غذایی آرمان مازندران
شماره  تماس:
09155812014

شماره وکانال ارتباطی 09150542014

https://telegram.me/joinchat/CD747T1ZE8Djlc_BPb0DaA

دلال ماست یا سیر نعناع ماست 

 

ماست طعم دار(ماست دلال)

ماست های طعم دارهراز بدون شکر و بدون مواد افزودنی با سبزیجات و صیفی جات تازه به عمل می آید.

 ذو قاشق غذا خوری دلال ماست درخوروش قورمه سبزی وکوکوسبزی و خوروش کرفس و سوپ وهر نوع غذایی که با سبزی سروگار داره مخلوط نمایید تا غذایتان معطر شود

  • مخلوط با دوغ
  • مخلوطی از دلال با سکنجبین
  • بعنوان سبزی کنار ماهی
  • همراه با گوجه­ سبز کوبیده­ شده
  • همراه با خیار و ...

 از جمله خواص این سبزی­ها در مبحث طب سنتی به شرح ذیل می­باشد:

افزایش تعداد گلبولهای قرمز خون و شادابی پوست -مو

محرک قوای جنسی

کاهنده قند خون ، فشار خون و کلسترول

تنظیم کارکرد معده و تقویت سیستم گوارشی با وجود فیبر فراوان

کمک به انعقاد زود هنگام زخم با افزایش توانایی گلبول های سفید

کاهش تعداد تومرهای سرطانی(سینه، تخمدان، رحم، پروستات -مثانه، معده، روده بزرگ و...)

افزایش شیر مادر و جلوگیری از پوکی استخوان خانم های یائسه با وجود کلسیم

کاهنده اضطراب و سندرم خستگی

رفع عفونت­های تناسلی-ادراری با دارا بودن ترکیبات ضدباکتریال

 

 

 

محصولات خاص موادغذایی آرمان مازندران

سرکه کامبوجا (اکسیر جوانی)

دلال ماست مازندران

معجون کم خونی 

ترشیجات محلی مازندران

خواص نوشیدنی کامبوجا

خواص نوشیدنی کامبوجا

1. تقویت سیستم ایمنی2.هزم آسان پروتئین ها، چربی ها و قندها

3. افزایش طول عمر4.کاهش چربی خون

5.جلوگیری از سرطان معده و روده

6.پیشگیری از نشانه های نامطلوب یائسگی

7.درمان آب مرواررید8.درمان ناهنجاری قلبی9.درمان اختلالات بی خوابی

10.درمان دیابت11.موهارو سیاه کرده و از ریزش می کاهد

12.پیشگیری از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد

13.درمان بواسیر14.چین و چروک پوست را بر طرف می سازد

15.بهبود ورم مفاصل16.درمان آبله و زونا17. درمان ترشح غدد عروقی پا

18. درمان انواع آبسه19. درمان کبد چرب کمتر از 3 ماه

20.کاهش ناراحتی های قلبی21.میزان قند خون را تنظیم می کند

22.درمان نارسایی‌های کبد وکلیه23.تنظیم فشارخون24.عامل لاغر شدن و کنترل وزن25.جلوگیری از پیشرفت برخی سرطان‌ها و ایدز

26. پیشگیری از سکته‌هاى قلبى است27.افزایش جریان خون

28. برطرف کننده ناراحتی‌های عضلانی29. سرفه‌های آسمی می کاهد

30. حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می‌بخشد.

31. بیماری نقرس را درمان می کند32. فلجی ام.اس MS را درمان می کند.

33. روماتیسم و درد مفاصل را درمان می‌کند34. صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژی بیشتری را احساس می‌نمائید

کامبوجا چیست؟,وطرز تهیه کامبوجادر منزل

کامبوجا چیست؟

کامبوجا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوه پرورش مخصوص است . طعم گوارای آن احساس شادابی به انسان میبخشد . مقدار مخمر موجود در آن با عث می شود که حتی پس از ریختن در بطری کماکان فعال باقی می ماند .
امروزه آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها میشناسند . این شربت از خانواده اغذیه هایی نظیر ماست سرکه و پنیر می باشد .

ظرف کشت کامبوجا

مناسبترین ظرف برای تهیه کومبوچا ظرف شیشه ای، چینی، و یا سفالی لعاب دار است.
از بکار بردن فلز جداً خودداری کنید زیرا در تماس اسیدهای حاصل از تخمیر با فلز، کنش و واکنشهایی پیش می آید.
طعم کومبوچایی که در ظرف استیل تهیه می شود با طعم کومبوچایی که در ظرف شیشه ای تهیه شود، فرق زیادی دارد.
چنانچه از ظرف پلاستیکی استفاده می کنید، باید از انواع مرغوب و مقاوم در مقابل اسید باشد. ظروفی که از جنس پلی وانییل و پلی پروپیلن و یا پلاستیکهای ارزان قیمت است، موجب به وجود آمدن تغییراتی در کشت می شود.
برای رشد سریعتر قارچ، هرچه سطح وسیعتری داشته باشیم بهتر است. بنابراین، شیشه های کم ارتفاع با قطر زیاد و دهانه گشاد بسیار مناسبند.

خواص و فواید مطلوب استفاده از این نوشیدنی که از آن به عنوان اکسیر زندگانی یاد میشود به این شرح است :
1-
به وضوح عمر را طولانی می کند
2-
هضم مواد غذایی مانند پروتوئین ها ، چربی ها و قند ها را آسان می نماید .
3-
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
4-
میزان چربی خون (کلسترول) را پایین می آورد
5-
جلوگیری از سرطان معده و روده
6-
از پیدایش نشانه های نامطلوب یائسگی جلوگیری میکند
7-
آب مروارید را درمان می کند
8-
نا هنجاری های قلبی را درمان می کند
9-
اختلالات بی خوابی را از بین میبرد
10 -
باز کننده عروق
11-
دیابت را درمان می کند
12 -
مو ها را سایه کرده و از ریزش آنها جلوگیری میکند
13-
از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبدی پیشگیری می کند
14 -
پواسیر را درمان می کند
15 -
چین و چروک ها را تقلیل می دهد
16 -
ماهیچه های پا را تقویت و ورم مفاصل ( آرتریت ) را درمان می کند
17-
درمانی برای آبله و زونا
18 -
د رمان ترشح غدد عرقی پا
19 -
درمان انواع آبسه
---------------------------

تهیه کامبوجا در خانه

دستور تهیه
مواد مورد نیاز:

10
پیمانه آب ترجیحاً تصفیه شده و بدون گاز (معادل 2 لیتر آب)
3/4
پیمانه شکر سفید (160 گرم)؛ کم کردن مقدار شکر یا بکار بردن شکر قهوه ای می تواند به قارچ آسیب برساند.
2
قاشق چایخوری چای سیاه یا سبز و مخلوط با گیاهان دیگر؛ یا دو عدد چای کیسه ای
یک عدد قارچ سالم کومبوچا
2
قاشق غذا خوری سرکة سیب یا سرکة سفید که برای بار اول که شربت کومبوچا در دسترس ندارید، استفاده می شود. در دفعات بعد سرکه را حذف کنید و یک لیوان معمولی شربت کومبوچا بکار ببرید.
توصیه می کنیم که برای شروع کار از چای سیاه یا سبز استفاده کنید، و وقتی تجربه لازم را پیدا کردید، گیاهان دیگر را هم بکار بندید.
روش کار

برای تهیة یک ظرف کومبوچا به یک کاسه و یا شیشة سه لیتری (15پیمانه) نیاز دارید. چای را در یک قوری و یا کاسة بزرگ بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و چندان به هم بزنید تا شکر حل شود.
10
دقیقه چای شیرین را دم کنید. سپس چای کیسه ای را از کاسه خارج و یا چای را در کاسه اصلی صاف کنید. بقیه آب را به آن اضافه کنید تا به همان اندازه 2 لیتر آب برسد. بگذارید سرد شود.
سرکه (برای نخستین بار) و یا شربت کامبوجا از شربت قبلی را به آن اضافه کنید. قارچ را به آرامی درون کاسه و یا شیشه بگذارید. قارچ روی چای شناور خواهد شد ولی چنانچه در ابتدای کار به ته ظرف فرو رفت نگران نشوید. یک طرف قارچ صافتر و احتمالاً کمی کم رنگتر است. طرف صافتر را رو به بالا قرار دهید. سر ظرف در حدود پنج سانتیمتر باید خالی باشد.
در ظرف را با پارچه ململ یا هر پارچه از الیاف طبیعی باشد بپوشانید و آن را با کش محکم کنید. این کار مانع نفوذ حشرات به داخل ظرف می شود.
بعد، ظرف را در جایی گرم قرار دهید. دمای مناسب برای تخمیر 23 تا 28 درجه سانتیگراد است. برای اطمینان، از یک دما سنج معمولی کمک بگیرید. قارچ نیاز به نور ندارد ولی وجود گرما و هوا برای عمل آمدن الزامی است. دود سیگار برای آن بسیار زیانبار است. بعد از پنج تا ده روز تخمیر کامل می شود. و شربت کومبوچا آماده مصرف است. البته این دوره زمانی در تابستان و یا دمای بالاتر کوتاه تر خواهد بود. نباید بی مزه و یا زیادی شیرین باشد، در غیر این صورت تبدیلهای لازم در شکر صورت صورت نگرفته و آن را به اسیدهای مفید تبدیل نکرده است. بنابراین، دوباره در آن را بپوشانید و بگذارید یک یا دو روز دیگر بماند. وقتی شربت کمی تند و طعمی شبیه به سرکه پیدا کرد، آماده مصرف است. در این هنگام، با دستهای تمیز قارچ را از داخل شیشه در آورید و در داخل یک بشقاب قرار دهید. خواهید دید که لایة جدیدی روی آن تشکیل شده است.
شربت را صاف کنید و در بطری بریزید و حتماً یک مقدار از سر شیشه را خالی نگه دارید. بطریها را در یخچال نگه داری کنید. در غیر اینصورت، عمل تخمیر ادامه می یابد و شربت ترش می شود. حالا از هر دو قارچ مادر و قارچ بچه می توانید برای تهیه نوبت بعدی شربت بهره گیرید. شربتهای داخل یخچال هم آماده مصرف است.
یادم رفت مقدار مصرفو بگم

از روزی یک فنجان صبح ناشتا میشه شروع کرد و به مرور زمان مقدار مصرفو بالا برد تا سه لیوان در روز.
اگه میخواهید لاغر شوید یکربع قبل از غذا و اگه میخواهید چاق شوید بعد از غذا مصرف کنید چون غذا رو زود هضم میکنه ولی نوبت صبح بهتره همون ناشتا بمونه